WAT ANDEREN ZEGGEN OVER SAMUDRA...


Belinda is een echte professional die weet wat ze doet en laat je echt tot jezelf komen. Het voelt goed, fijn en heel relaxend. Ik kan het iedereen aanraden!

 

Christie Wilde

Rating: 5 sterren
1 stem

Yoga Samudra is een plekje om in thuis te komen. Ik heb in mijn leven van meerdere yoga docenten les gehad maar alleen bij Belinda kom ik zo tot rust, heerlijk!

 

Jeannine Moestus

Rating: 5 sterren
1 stem

Belinda is een toppertje, rustig persoon, fijne klank in stem, fijne lessen, een echte aanrader.

 

Monique Dirks

Rating: 5 sterren
1 stem

De yoga lessen zijn erg fijn. Voor beginners en gevorderden. Belinda legt de poses goed uit en doet ze mee. En zorgt voor verdieping in de houdingen. Indien nodig begeleidt Belinda om goed in een houding te komen en/of geeft adviezen voor alternatieve houdingen.

 

Miranda Hendriks

Rating: 5 sterren
1 stem

Yoga Samudra heeft een prettige en rustgevende sfeer. De lessen zijn goed en de omgeving waarin deze gegeven worden is warm, rustgevend en sfeervol. De planning van de les wordt altijd weergeven op het bord en daar start de les mee. Het is een aanrader voor iedereen!

 
Sandra Blenckers

 

Rating: 5 sterren
1 stem

Ik ben van mezelf n springende stuiterbal en n héél onrustig type. Heb nu een paar lessen bij Belinda gehad en merk dat mijn lichaam meer in balans komt. Belinda neemt echt de tijd voor je en legt de lessen ontzettend duidelijk uit. De yogastudio is super netjes, gezellig en professioneel ingericht. Ik raad écht iedereen aan om les te nemen bij Yoga Samudra omdat Belinda héél professioneel te werk gaat en het zeker helpt om je lichaam en geest te leren ontspannen.

 
Mevr. M. Arendsen
 
Rating: 5 sterren
1 stem